25 декември 2009

Коледен блогрол


Честита Коледа на всички! На днешния ден, както знаем, трябва да бъде добри, но как да съм добър с блогърите в моя блогрол при положение, че не познавам почти никого от тях? Как, как - като им дам по един линк, разбира се. Следват(част от) блоговете, които чета, подредени по азбучен ред:

Блог на Богомил "Бого" Шопов - Бого Шопов се е заел да се бори за нашите граждански права и заслужава уважение заради това.

Блог на Павел Николов - Интересен, смислен и отгоре на всичко често става дума за Вакарел, а аз съм дълбоко свързан с Вакарел. Май стана ясно защо блогът на Павел Николов е в моя блогрол.

Блогът на Templar - Щеше да е хубаво ако хора като Templar се срещаха по-често.

Блогът на Стоян Стоянов - За всички, които обичат природата и разходките в пущинаците.

Българската 1989-та - Много статии, интервюта и уникални архивни материали, които представят една гледна точна за края на комунизма, различана от общоприетата.

ЕДИН ЗАВЕТ - Възторжени идеалисти, смели до безумство, влюбени в България до фанатизъм, честни до самопожертвуване - това са царските офицери. ЕДИН ЗАВЕТ е блог за тях и за духа, който ни завещаха.

За българските работи - Ще кажа само, че чета блога на Петър с удоволствие.

Иво Инджев - Мисля, че Иво Инджев няма нужда от представяне.

Joro Pentagram - Няма по интересно нещо от действителността и блогът на Жоро Пентаграм е живото доказателство за това. Тоя човек пише невероятно! Препоръчвам ви го.

NovaVizia - Най-популярният български блог за мениджмънт, бизнес и професионално развитие. Преди време ми се наложи да пиша мотивационно писмо и реших за разнообразие да последвам съветите на Тодор Христов, един от авторите, а резултатът беше, че интервюто започна с думите: "Здравейте. Много ни хареса Вашето мотивационно писмо". От тогава винаги имам съветите му в предвид.

Road Tales - Иван Иларионов е изключително смел. Не се сещам как иначе да определя някой, който е зарязал всичко и е тръгнал да обикаля света на стоп.

3 коментара:

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Весели, весели празници и щастлива Нова година!

Ruta77 каза...

честита 2010!!!

Николай каза...

Благодаря и за много години!