24 ноември 2009

Моите въпроси към Първанов

Вчера президентът Първанов беше при Слави Трифонов и отговаряше на въпросите на водещия. Има няколко въпроса, на които бих искал да знам отговора, но Слави така и не му ги зададе и съответно нямаше отговори. Ето въпросите:

Господин президент, бяхте ли на лов ден след трагедията във влака София-Кардам и ако да защо?

Господин президент, докато бяхте в Узбекистан застреляхте ли див козел от защитен вид?

Господин президент, поднесохте ли венци пред мавзолея на Туркменбаши и ако да защо?

Господин президент, от "Левски" съм ама защо дадохте орден на Тодор Батков? А на президента на Молдова защо дадохте? И въобще по какви критерии ги раздавате тези ордени?

Господин президент, никой "стратегически инвеститор" не иска да участва в проекта АЕЦ "Белене", а ако се вярва на експерти този проект въобще не ни е необходим. Вие защо толкова държите на него?

Господин президент, обяснете в какво точно се състояха Вашите отношения с ДС?

Господин президент, в тази връзка, защо въобще се съгласихте да сътрудничите на ДС? В крайна сметка имаме примери на хора, които са доказали, че ако иска човек е можел да не се замесва със службите на режима?

Господин президент, защо напоследък не сте били на официално посещение в нито една от нашите съюзнически държави от НАТО и ЕС?

Господин президент, до колкото знам все още не сте върнали парите, които подсъдимият Людмил Стойков е дарил за кампанията Ви. Имате ли намерение да го направите?

Господин президент, склонен ли сте да осъдите управлението на БКП и да се разграничите от тази партия?

1 коментар:

Анонимен каза...

Ми отговора на тия въпроси е един:в България президента е чучело което държим в килера и изваждаме само по необходимост да го покажем пред някой друг президент,или на нова година по националната телевизия за да изтърси един куп глупости,след това-обратно в килера.За съжаление,едва ли и самия президент би могъл да ви даде отговор на въпросите...